Fri frakt på alla ryggsäckar!
sv
noende-atdeda

Persondataerklæring

Integritetspolicy

Besökarnas integritet är en av de viktigaste prioriteringarna på vår webbplats. Nedan kan du läsa om vilka typer av uppgifter som samlas in och registreras av Beckmann AS och hur vi använder dem.
Om du har fler frågor eller behöver mer information om vår integritetspolicy kan du kontakta oss på: post@beckmann.no
Integritetspolicyn handlar om våra onlineaktiviteter och gäller besökare på vår webbplats. Den omfattar de uppgifter du delar och/eller de uppgifter som samlas in av Beckmann AS. Denna policy gäller inte uppgifter som samlas in offline eller via andra kanaler än den här webbplatsen.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du härmed vår integritetspolicy och samtycker till våra villkor.

Uppgifter vi samlar in

De personuppgifter du ombeds att lämna och skälen till varför du ombeds att lämna dem kommer att förklaras för dig när vi ber dig lämna dina personuppgifter.
Om du kontaktar oss direkt kan vi behöva mer information om dig för att kunna hjälpa dig. Detta kan vara ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, innehållet i meddelanden och/eller bilagor som du kan skicka oss och all annan information du kan välja att lämna.
När du registrerar dig för ett konto på vår webbplats eller gör en beställning kan vi be om din kontaktinformation, inklusive namn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Så här använder vi uppgifterna

Vi använder uppgifterna vi samlar in på olika sätt, bland annat för att:

  • Tillhandahålla, driva och underhålla vår webbplats
  • Förbättra, anpassa och utöka vår webbplats
  • Förstå och analysera hur du använder vår webbplats
  • Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionsområden.
  • Kommunicera med dig, antingen direkt eller via någon av våra partner, inklusive kundservice, förse dig med uppdateringar och annan information relaterad till webbplatsen och för marknadsförings- och kampanjändamål.
  • Skicka ett e-postmeddelande
  • Förhindra bedrägerier

Loggfiler

Beckmann AS följer en standardprocedur för användning av loggfiler. Dessa filer används för att logga besökare när de besöker webbplatsen. Alla värdfirmor (webbhotell) gör detta och loggfilerna utgör en del av analysen av värdtjänsterna. Informationen som samlas in med loggfiler inkluderar IP-adresser, webbläsartyp, internetleverantör (ISP), datum- och tidsstämpel, hänvisnings-/utgångssidor och eventuellt antalet klick. Dessa är inte relaterade till någon personidentifierande information. Syftet med informationen är att analysera trender, hantera webbplatsen, spåra användarnas rörelse på webbplatsen och samla demografisk information.

Cookies

Liksom de flesta webbplatser använder Beckmann AS ”cookies”. Dessa cookies används för att lagra information, som bland annat besökarnas preferenser, och de sidor som besökarna besökt före och efter besöket. Informationen används för att optimera användarnas upplevelse genom att anpassa innehållet på vår webbplats baserat på besökarens webbläsartyp och/eller annan information.

Reklampartners integritetspolicy

Du kan läsa den här listan för att hitta integritetspolicyn för var och en av Beckmann AS:s reklampartner.
Följande cookies används

  • Woocommerce – system och sessioner
  • WordPress – system och sessioner
  • Klarna – betalningslösning
  • Google Analytics – används för att anonymt spåra besökarrörelser på vår webbplats.
  • Facebook – låter Facebook veta att vår sida öppnades av dig
  • Hotjar – spårar hur webbplatsen används.
  • monday.com – garantiregistreringsformulär för utökad garanti.
  • Kampanjövervakare – registrering av nyhetsbrev
  • Google DoubleClick DART-cookie för Google-annonser.

Besökare kan välja att inte tillåta DART-cookies genom att gå till Googles integritetspolicy för annonsering och innehållsnätverk på följande webbadress – https://policies.google.com/technologies/ads
Annonsservrar eller annonsnätverk från tredje part använder teknik som cookies, JavaScript eller webbläsare i deras respektive annonser och länkar som visas på Beckmann Norges webbplats och dessa skickas direkt till användarnas webbläsare. De mottar automatiskt din IP-adress när detta händer. Dessa tekniker används för att mäta reklamkampanjernas effekt och/eller för att anpassa annonsinnehållet som du ser på webbplatser du besöker.

Observera att Beckmann Norge inte har tillgång till eller kontroll över cookies som används av tredjepartsannonsörer.

Tredjeparts integritetspolicy

Beckmanns integritetspolicy gäller inte andra annonsörer eller webbplatser. Därför uppmuntrar vi dig att läsa respektive integritetspolicy för dessa tredjepartsannonsörer för mer detaljerad information.

Du kan välja att inaktivera cookies via webbläsarens inställningar. Om du vill ha mer detaljerad information om cookiehantering i specifika webbläsare kan du hitta den på webbläsarnas respektive webbplatser.

Integritetsrättigheter under CCPA (Sälj inte mina personuppgifter)

Enligt CCPA har konsumenter, utöver sina andra rättigheter, rätt att:

  • Begära att ett företag som samlar in en kunds personuppgifter meddelar de kategorier av och specifika personuppgifter som företaget har samlat in om konsumenter.
  • Begära att ett företag raderar alla personuppgifter om konsumenten som företaget har samlat in.
  • Begära att ett företag som säljer en kunds personuppgifter inte säljer konsumentens personuppgifter.
  • Om du skickar en begäran till oss har vi en månad på oss att svara. Kontakta oss om du vill utöva någon av dessa rättigheter.

Dataskyddsrättigheter enligt GDPR

Vi vill försäkra oss om att du är fullt medveten om alla dina rättigheter till dataskydd. Varje användare har rätt till följande:

  • Rätt till tillgång – Du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter. Vi kan ta ut en liten avgift för den här tjänsten.
  • Rätten till korrigering – Du har rätt att begära att vi korrigerar alla uppgifter du anser är felaktiga. Du har också rätt att begära att vi kompletterar uppgifter som du anser är ofullständiga.
  • Rätten att radera – Du har rätt att begära att vi raderar dina personliguppgifter, under vissa villkor.
  • Rätten att begränsa behandlingen – Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter, under vissa villkor.
  • Rätten att invända mot behandling – du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, under vissa villkor.
  • Rätten till dataportabilitet – Du har rätt att begära att vi överför de uppgifter vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa villkor.
  • Om du skickar en begäran till oss har vi en månad på oss att svara. Kontakta oss om du vill utöva någon av dessa rättigheter.

Kontaktinformation

Beckmann AS
Telefon: 38 12 10 80
Buråsen 32, 4636 Kristiansand
post@beckmann.no

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.